Lecture: Transmedial Narratology and the Intersubjective Construction of Video Game Storyworlds

Liebe Studierende und Interessierte, Dear students and all interested,

am Mittwoch, 30.11.2016 hält Dr. Jan-Noel Thon von der Karls-Universität Tübingen einen Vortrag zum Thema „Transmedial Narratology and the Intersubjective Construction of Video Game Storyworlds“. Die Veranstaltung beginnt 17:00 Uhr und findet in der Schillerstraße 6, Raum S 102 statt. Die Vortragssprache ist Englisch.

Dr. Jan-Noel Thon from the University of Tübingen will be holding a lecture on „Transmedial Narratology and the Intersubjective Construction of Video Game Storyworlds“ at Schillerstraße 6, room S 102 on Wednesday, November 30 . The lecture will start at 5 pm, the language will be English.